Matematik

MONOTONIFORHOLD??

28. november 2018 af jegkanikkeregne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen

Jeg kan ikke rigtigt forstå denne opgave. Er der nogen der måske forstår den og kan hjælpe? :) 

(Opgaven er vedhæftet)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2018 af mathon

\small \begin{array}{lrclllrclll} f(x)&=&x\cdot \ln(x)-2x\quad x>0&&f{\, }'(x)&=&\ln(x)-1&\textup{med nulpunkt:}&\left \langle e\right \rangle \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2018 af mathon

a)
                \textup{fortegnsvariation}
                x\textup{ for }f{\, }'(x)\textup{:}              -      0         +
                               x\textup{:}   \small 0_________\textup{e}_________
                \textup{ekstrema:}                    \small \textup{glo. min}
                \textup{monotoni}
                \textup{for }f(x)\textup{:}                \small \searrow                \small \nearrow
  


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. november 2018 af mathon

b)
                                 \small \textup{glo. min}=f(e)=-e


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2018 af mathon

c)
                                 \small V\! m(f)=\left [ -e;\infty \right ]


Skriv et svar til: MONOTONIFORHOLD??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.