Matematik

differentialligningen

28. november 2018 af mi28 - Niveau: A-niveau

hej kan I hjælp mig med at differentiere f(x)=97,5*t*e-0,39t

på forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2018 af SuneChr

Det er en differentiering af produktet af to funktioner, hvor den ene er en sammensat funktion.

          (f · (g º h)) '
Find en passende funktion for resp. f, g og h


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. november 2018 af mathon

         \small \small f{\, }'(x)=97.5\cdot e^{-0.39 t}+97.5t\cdot e^{-0.39t} \cdot(-0.39 ) =97.5e^{-0.39t}\left ( 1-0.39t \right )


Skriv et svar til: differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.