Matematik

Mængderne i A

30. november 2018 af SørenFKF (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med opgaven jeg har vedhæftet.
Jeg ville mene svaret var (1,2) men min lærer siger det er (1,2,3) hvilket jeg ikke forstår.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. november 2018 af mathon

                 \small A=\{1,2,3\}


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. november 2018 af oppenede

A=\{x\in\mathbb{N}\ |\ x>0\land x\leq 3\}

x=3 opfylder alle betingelserne.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. november 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Der er tre krav til tallene for at de kan være med i A:

Det skal være et naturligt tal.

Det skal være større end 0.

Det skal være mindre end eller lig med 3.

Både 1,2 og 3 opfylder alle tre krav.


Skriv et svar til: Mængderne i A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.