Fysik

Hjælp tak!

03. december 2018 af Sucasa - Niveau: C-niveau

Hvor meget kinetisk har en fodbold (0,5 kg) der har

hastigheden v=10 m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2018 af Swagmeister96

Formel for kinetisk energi:

E=\frac{1}{2} \cdot m \cdot v^2

Indsæt din hastighed (v) og masse (m), regn ud, og du er i mål!


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2018 af mathon

Det bemærkes,
at
               \small kg\cdot \tfrac{m^2}{s^2}=J


          \small E_{kin}=0.5\cdot (0.5\; kg)\cdot \left ( 10\; \tfrac{m}{s} \right )^2=25\; \tfrac{kg\cdot m^2}{s^2}=25\; J


Svar #3
03. december 2018 af Sucasa

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.