Matematik

Fejl i Maple med pakken with(geom3d)

04. december 2018 af uni1medicin1banan - Niveau: A-niveau

Hej derude. 

Mit program bliver ved med at bede mig om at indsætte navnet på de tre akser, og vil ikke lade mig gøre noget. 

Jeg har lukket programmet, oprettet et nyt dokument og det virker til at det er hver gang jeg prøver at bruge nogle af funktionerne fra pakken with(geom3d).

Er der nogen som kan fortælle mig hvorfor? Det håber jeg!

Jeg har vedhæftet et billede af min skærm, hvor den beder mig om y-aksen. (pakken er indlæst længere oppe sammen med with(Gym)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2018 af Soeffi

#0 Parenteserne er sat forkert...

plane ( α, 500·(z-10) = 0, [x, y, z] ) 


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2018 af MatHFlærer

Min tanke er det måske går galt her


Svar #3
04. december 2018 af uni1medicin1banan

Tusind tak begge to. Det var da vist en dummefejl fra min side. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. december 2018 af Soeffi

#1...I øvrigt: 500·(z-10) = 0 er det samme som z = 10

Svar #5
04. december 2018 af uni1medicin1banan

Jeps jeg har bare valgt at lade den stå på denne form for at vise at jeg har at gøre med en plan. 


Skriv et svar til: Fejl i Maple med pakken with(geom3d)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.