Matematik

Funktionsforskrifter

06. december 2018 af Tohau (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej nogen der an forklare hvordan man kan finde en funktion for de her sammenhænhænge?

Tak på forhånd

Sammenhængen mellem køretid og tilbagelagt afstand, når hastigheden er stabil på 28 km/t.

Sammenhængen mellem omkredsen af en cirkel og cirklens diameter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2018 af mathon

\small \small \begin{array}{lrcl} \textup{sammenh\ae ng:}&\textup{afstand}&=&\left ( 28\; \tfrac{km}{h} \right )\cdot\textup{ tid}\\\\ &\textup{omkreds}&=&\pi \cdot \textup{diameter} \end{array}


Skriv et svar til: Funktionsforskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.