Matematik

Optimering HJÆÆÆÆÆÆÆLP - Pleasssseeee

07. december 2018 af janiw (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp med denne skal snart aflevere PLLEEEEEASE 

Vedhæftet fil: optimering .jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2018 af StoreNord

L+2B = 100              isoler B, og indsæt det i :
A(L) = L*B            

Differentier.
Sæt A'(L) = 0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. december 2018 af mathon

For længden L og bredden B
gælder:
                            \small L+2B=100\Leftrightarrow L=100-2B

For arealet
gælder:
                            \small A=L\cdot B

                            \small A=(100-2B)\cdot B

                            \small A(B)=-2B^2+100B
Maksimalt areal
kræver bl.a.
                            \small A{\, }'(B)=-4B+100=0 ...


Skriv et svar til: Optimering HJÆÆÆÆÆÆÆLP - Pleasssseeee

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.