Matematik

Hjæææælp :(

10. december 2018 af Lars8787 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nu har jeg brugt virkelig lang tid på at forstå denne udlednin og forstår stadig ikke hvad der sker. Jeg håber der er en venlig sjæl til at komme med mellemregniner. F.eks kan jeg gennemskue at der bryges separation af de variable, men hvordan det bruges er jeg helt blank på. Jeg ved slet ikke hvad der foregår når det kommer til panserformlen. Håber der er nogle der kan hjælpe mig med mellemregninger og forklaringer. Tak på forhånd. 

Vedhæftet fil: Differentialligning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2018 af peter lind

Der bruges ikke separation af variable

Panserformlen kan du se på https://da.wikipedia.org/wiki/Panserformlen


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2018 af peter lind

h(x)= h(t) = k2

g(x)=g(t) = k1A01e-k2t


Skriv et svar til: Hjæææælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.