Matematik

sandsynlighedsregning.

11. december 2018 af beti1472 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har det her sandsynlighedsregning. jeg føler slet ikke jeg forstår det ordenligt. jeg vedhæfter opgaven så håber jeg der er nogle som kan hjælpe mig med at forstå det ordenligt.

Vedhæftet fil: Hjemmeregning 11 (1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2018 af zffivodfg (Slettet)

Slettet

Svar #2
11. december 2018 af beti1472 (Slettet)

hvad mener du ?


Svar #3
11. december 2018 af beti1472 (Slettet)

det der p(u) skal det altid kun give 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2018 af zffivodfg (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2018 af zffivodfg (Slettet)

Slettet

Svar #6
11. december 2018 af beti1472 (Slettet)

Vil du ikke godt forholde dig til det jeg spørge om i stedet for at joke med det ? tak..


Brugbart svar (1)

Svar #7
11. december 2018 af AMelev

#3

det der p(u) skal det altid kun give 1

Der gælder to betingelser for sandsynlighedsfunktionen p(u):
1) 0 ≤ p(u) ≤ 1 og 2) summen af alle p(u) = 1.

Sandsynligheden P(H) for en hændelse H er summen af p(u), hvor u er i H.
Fx i opg. 1. H: ulige udfald, så H = {1,3,5}
Sandsynligheden for ulige udfald er P(H) = p(1) + p(3) + p(5) = 0.4 + 0.1 + x


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. december 2018 af zffivodfg (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #9
19. december 2018 af zffivodfg (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: sandsynlighedsregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.