Matematik

f'(70)

12. december 2018 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

f'(70)=77,82594

hvad betyder tallet for udviklingen i befolkningstallet på verdensplan


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2018 af peter lind

Det betyder at befolkningstallet vokser med 78 mio. om året


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2018 af 123434 (Slettet)

f'(70)=77,82594 betyder, at befolkningstallet vokser med ca 78 mio mennesker i året 2020.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2018 af mathon

            \small f(70)=\frac{12246}{1+3.95\cdot e^{-0,0273\cdot 70}}=7.729\cdot 10^3

           \small \small f{\, }'(70)=2.2293\cdot 10^{-6}\cdot 7.729\cdot 10^3\cdot \left ( 12246-7.729\cdot 10^3 \right )=77.8


Skriv et svar til: f'(70)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.