Matematik

Hjælp til maple

12. december 2018 af aya111 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med maple?

i et koordinatsystem er to vektorer a og bestem ved a=t-1,3 b=-t,3 hvor t er et tal.

Bestem for t = 4 vinklen mellem a og b

jeg er nybegynder i maple så ville sprøge om hvordan jeg skal beregne det i maple?


Skriv et svar til: Hjælp til maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.