Kemi

Strukturformel

13. december 2018 af ukendt84080545 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med at fortælle hvordan strukturformlen/stregformlen for et fedtstof ser ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2018 af Heptan

Der er 3 estere i dette fedtstof (en ester er -(C=O)-O-). Resten er en mættet alkylkæde i dette tilfælde, fordi der ikke er nogle C=C.

Nedenfor er et andet fedtstof, men her er det et umættet fedtstof, fordi der er C=C.


Skriv et svar til: Strukturformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.