Matematik

Taylorpolynomium

15. december 2018 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2018 af peter lind

Find f(0), f'(0) og f''(0) og se efter og se hvilken der stemmer med koefficienterne


Svar #3
15. december 2018 af Line19010

jeg får det til:

f(0)=(2+0)cos(0)=2*1=2

f'(0)=1*(-sin(0))=0

f''(0)=-cos(0)=-1

kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2018 af peter lind

nej ifølge reglen om differentiaion af et produkt er f(x)' = (2+x)'cos(x) + (2+x)(cos(x))' = 2cos(x)-(2+x)sin(x)


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2018 af oppenede

.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2018 af mathon

                    \small f{\, }'(x)=1\cdot \cos(x)-(2+x)\sin(x)

                    \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! f{\, }''(x)=-\sin(x)-\left ( 1\cdot \sin(x)+(2+x)\cdot \cos(x) \right )=-\sin(x)-\sin(x)-(2+x)\cdot \cos(x)=

                                   \small -2\sin(x)-2\cos(x)-x\cos(x)


Skriv et svar til: Taylorpolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.