Kemi

HJÆÆÆÆLPPPP!!!

16. december 2018 af loram - Niveau: B-niveau

hej, jeg har beregnet stofmængdekoncen. og jeg får det til at være -1 kan det pas??

håber, at der nogle der kan hjælpe

Mælkesyre giver yoghurts karakteristiske syrlige smag. 
Det viser sig at der er andre stoffer end mælkesyre, der påvirker pH-værdien i yoghurt, idet pH-værdien i en vandig opløsning af ren mælkesyre er 2,46. 
a) Beregn stofmængdekoncentrationen cs af mælkesyre i en vandig opløsning med en pH- værdi på 2,46. 

i opgaven står der, at pks for mælkesyren er 3,86


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLPPPP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.