Fysik

aflæse graf

17. december 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er henfaldskonstanten for denne graf?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2018 af swpply (Slettet)

For et eksponentielt henfald gælder der at

                                                            N(t) = N_0 e^{-kt} 

her er N_0 antallet af metastabile Ba-137* atomkerner til tiden t = 0 og k er den efterspurgte henfaldskonstant. Du kan hermed slutte af din forskrift at k = 0.21.


Skriv et svar til: aflæse graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.