Matematik

Hjælp

18. december 2018 af hejmedd3ig123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2018 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2018 af swpply (Slettet)

Lad

                                         y = \frac{x}{2}+4

da har du at

                                       x = 2y-8

Hvorfor at

                                  f^{-1}(x) = 2x-8

og da \text{Vm}(f) = [3,9] har du at \text{Dm}(f^{-1}) = [3,9].


Svar #3
18. december 2018 af hejmedd3ig123 (Slettet)

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. december 2018 af swpply (Slettet)

Ja, prøv om du ikke selv kan regne denne. Det forløber på eksakt samme måde som i #2. Husk, man lære mest ved at gøre benarbejdet selv, ellers var der jo ingen grund til at din lære bruger tid på at finde opgaver til dig :o)

Jeg vil gerne tjekke om dine udregninger og resultater er rigtige, du skal blot skrive her i tråden.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.