Kemi

Mængdeberegning

18. december 2018 af choko12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En som er god til kemi, som kan hjælpe mig med at regne følgende opgave ud; 

Kobber(II)Nitrat skal bruges til en titrering. Find ud af hvor meget fast stof der skal afvejes, når der skal bruges en kvart liter opløsning af saltet med en koncentration på 0,4m.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2018 af mathon

       \small m_{Cu(NO_3)_2}=V\cdot c\cdot M=\left ( 0.250\; L \right )\cdot \left ( 0.4\; \tfrac{mol}{L} \right )\cdot \left ( 187.556\; \tfrac{g}{mol} \right )=18.76\; g


Skriv et svar til: Mængdeberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.