Matematik

to ligniinger med to ubekendte

21. december 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

tænkt på man at man kan bruge ( to ligninger med to ubeksnte for at løse det. men ved ikke helt hvordan.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. december 2018 af mathon


Brugbart svar (2)

Svar #2
21. december 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{antalsoversigt:}}

                                               \small \begin{array}{|c|c|c|} \textup{antal sm\aa \ vaser}&\textup{antal store vaser}&\textup{totalantal}\\ \hline x&y&x+y=55 \end{array}

\small \textbf{\textsl{v\ae rdiregnskab:}}

                                               \small \begin{array}{|c|c|c|} \textup{v\ae rdi af sm\aa \ vaser}&\textup{v\ae rdi af store vaser}&\textup{totalv\ae rdi}\\ \hline 10x&30y&10x+30y=850 \end{array}


Svar #3
21. december 2018 af Nanna34

#2

\small \textbf{\textsl{antalsoversigt:}}

                                               \small \begin{array}{|c|c|c|} \textup{antal sm\aa \ vaser}&\textup{antal store vaser}&\textup{totalantal}\\ \hline x&y&x+y=55 \end{array}

\small \textbf{\textsl{v\ae rdiregnskab:}}

                                               \small \begin{array}{|c|c|c|} \textup{v\ae rdi af sm\aa \ vaser}&\textup{v\ae rdi af store vaser}&\textup{totalv\ae rdi}\\ \hline 10x&30y&10x+30y=850 \end{array}

merci beacoup :))))))


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. december 2018 af mathon

\small \textbf{\textsl{ligninger:}} 
                              \small 10x+30y=850
                                  \small x+\, \,\, \, y=\, \, 55


Skriv et svar til: to ligniinger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.