Kemi

Osmolaritet

25. december 2018 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er super i tvivl om, hvordan jeg skal løse denne opgave. Evt. en der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. december 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. december 2018 af mathon

        \small 0.045\; M\; KCl=2\cdot 0.045\; \tfrac{O\! smol}{L}\; KCl=0.090\; \tfrac{O\! smol}{L}=90\;\tfrac{mO\! smol}{L}


Skriv et svar til: Osmolaritet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.