Matematik

find a og b i parabel

08. januar 2019 af fiex1063 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har fået stillet denne opgave og kan umiddelbart ikke finde en løsning. 

Nogle der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2019 af peter lind

Hvis du sætter x= 2 henholdsvis 4 får du 0

Det giver 2 ligninger med 2 ubekente, som du kan løse


Svar #3
08. januar 2019 af fiex1063 (Slettet)

Så jeg sætter x=2 ind i den ene ligning og x=4 ind i den anden? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2019 af OliverHviid

Ja, du indsætter dine punkter (2,0) og (4,0) og løser så ligningssystemet.


Svar #5
08. januar 2019 af fiex1063 (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: find a og b i parabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.