Matematik

Matematik Sproglig beskrivelse

12. januar 2019 af noxchi (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Eksempel : Den afstand Sebastian tilbagelægger, er det antal minutter han løber ganget med, hvor mange meter han løber pr. min. Sebastian løber 150 meter pr. minut.



Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2019 af AMelev

Hvad er dit spørgsmål?


Svar #2
12. januar 2019 af noxchi (Slettet)

Hov glemte at skrive spørgsmålet ind.

Kan du skrive en Sproglig Beskrivelse? Forstår spørgsmålet men er helt tom i hovedet.

Svar #3
12. januar 2019 af noxchi (Slettet)

Altså sådan noget der kan ske i hverdagen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2019 af SuneChr

   Spørgsmål:
Hvor langt løber Sebastian på t min, når hans gennemsnitshastighed er 150 m/min ?
   Svar:
Tilbagelagt afstand = (t min)·(150 m/min) = 150·t  m =  0,15·t  km 


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2019 af AMelev

Ved Håndbold VM spillede Danmark 5 kampe i indledende pulje. En kamp varer 60 min plus Time-outs. Varigheden for en Time-out er 1 min. Derudover var der i gennemsnit spilstop på 2 min i hver kamp.
I 3 af kampene var der 6 time-outs, i 1 af kampene var der 5 og i 1 af kampene kun 4.

Hvor lang var den samlede varighed af Danmarks kampe i indledende pulje?

Er det noget i den stil, du var på jagt efter, eller har jeg totalt misforstået dig?


Svar #6
13. januar 2019 af noxchi (Slettet)

Okay tusinde tak!!!

Skriv et svar til: Matematik Sproglig beskrivelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.