Matematik

Differentialregning

14. januar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau
Hjælp til denne opgave

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2019 af AMelev

a) Sekanthældning er a_s=\frac{f(2+1)-f(2)}{2+1-2} Indsæt 3 hhv 2 i f(x) og reducér brøken.

b) Sekanthældning er a_s=\frac{\Delta y}{\Delta x}=\frac{f(2+\Delta x)-f(2)}{2+\Delta x-2}=... Indsæt 2 + Δx hhv 2 i f(x)

c) Reducér brøken (Δx skal forkortes væk fra nævneren)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.