Kemi

Reaktionshastighed

15. januar 2019 af frederasmussen - Niveau: B-niveau

Jeg er i en opgave blevet givet et datasæt og skal finde sammenhængen mellem delta t (ændring i t) og reaktionshastigheden, men jeg er lidt usikker, så håber meget nogle kan hjælpe.

På forhånd tak!


Svar #1
15. januar 2019 af frederasmussen

Det næste spørgsmål kan jeg heller ikke finde ud af...

2. Hvorfor kan vi beregne hastigheden som v = 1/?t? 


Svar #2
15. januar 2019 af frederasmussen

v = 1/delta t


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. januar 2019 af janhaa

s = vt 

or d = vt

then

v = s/t

or

v = d/t


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.