Kemi

Reaktionshastighed

15. januar 2019 af frederasmussen - Niveau: B-niveau

Har fået stillet følgende opgave: 

På figur 1, hvilket stof vises med den blå og den grønne kurve, og forklar hvorfor (SE VEDHÆFTET FIL)


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2019 af janhaa

O_3+NO_2 <=> 2O_2+NO

so:

v_1=\frac{1}{2}\frac{d[O_2]}{dt}\\ \\ thus\,\,O_2\,\,is\,\,\,green\\ \\ v_2=\frac{d[NO]}{dt}\\ \\ thus\,\,NO\,\,is\,\,\,blue


Skriv et svar til: Reaktionshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.