Matematik

splejsningsopgave -hjælp mig

17. januar 2019 af bjarnerasmussen5 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forstår ikke så meget af denne opgave, en god del hjælp ville være værdsat 


Svar #1
17. januar 2019 af bjarnerasmussen5 (Slettet)

a)


Svar #2
17. januar 2019 af bjarnerasmussen5 (Slettet)

b), c), d)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2019 af AMelev

Der står jo, at du skal lave andengrads-/kvadratisk regression - det skal du gøre i dit CAS-værktøj.
x-liste: {-6,-4,0} og y-liste: {2,0,8}


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2019 af AMelev


f2(x) = a·x2 + b·x + c
At der skal være en glat overgang mellem de to parabler i Q betyder, at f1'(0) =  f2'(0). Dvs. at b-værdierne for fog fer ens, altså b = 4.
Så kan du indsætte værdierne fra Q og R i f2(x) = a·x + 4·x + c og bestemme c og a.

f(x)=\left\{\begin{matrix} .... &x\leq 0 \\ ... &x>0 \end{matrix}\right.


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2019 af Genjutsu

Hej AMElev

er lidt i tvivl om hvad andengradsregression er

ser det bare sådan ud?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. januar 2019 af Genjutsu

?????


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. januar 2019 af Genjutsu

NVM HAHHAHAHA EASY MEN HAR STADIG BRUG FOR HJÆLP TIL B


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. januar 2019 af AMelev

#5 Du skal beskrive, hvordan du laver regressionen, og angive forskriften, du kommer frem til. 

#7 Hvad er det i anvisningerne i #4, du ikke forstår? Hvis du ikke angiver, hvor problemet er, er det svært at hjælpe dig.


Skriv et svar til: splejsningsopgave -hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.