Matematik

f(x,y)=ye^x2+y

17. januar 2019 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg vedlægger spørgsmålet som en fil :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2019 af janhaa

fy(1,0) = e

dvs. 1


Svar #2
17. januar 2019 af Line19010

hvordan finder du frem til det ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2019 af SuneChr

f(x,y)=e^{x^{2}}\cdot y\cdot e^{y}

\frac{\partial }{\partial y}f(x,y)=e^{x^{2}}\cdot \frac{\mathrm{d} }{\mathrm{d} y}\left ( y\cdot e^{y} \right )      


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. januar 2019 af AMelev

ad #3 Potensregneregel anvendt. 
e^{x^2}er konstant i forhold til y, så den sættes udenfor. y·ey differentieres vha. produktreglen.


Skriv et svar til: f(x,y)=ye^x2+y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.