Matematik
gradienten
18. januar 2019 af
Line19010
-
Niveau: Universitet/Videregående
spørgsmålet er vedlagt som fil
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2019-01-18 kl. 12.30.42.png
Svar #1
18. januar 2019 af Sveppalyf (Slettet)
∇h = (∂h/∂x, ∂h/∂y, ∂h/∂z)
Vi har
∂h/∂x = 2(y-z)x
∂h/∂y = x2
∂h/∂z = -x2
Med punktet a = (1,2,2) indsat har vi
∇h(a) = (2*(2-2)*1, 12, -12) = (0,1,-1)
Skriv et svar til: gradienten
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
