Matematik

Matematik: figuren vise to ensvinklede og retvinklede trekanter acb og bda

21. januar 2019 af soso1111 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan man tjekke nedstående fil. 

Jeg har egentligt ikke brug for et svar, men et skub mod det rigtige hjørne. :)

Vedhæftet fil: lolo.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. januar 2019 af Trussetyven43

Du ganger bare AB med halvdelen af AD, og så dividere du med 2 = arealet af trekant ABE.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. januar 2019 af mathon

\small \small E \textup{ ligger p\aa \ AD's midtnormal, hvorfor h\o jden fra E i }\Delta ABE\textup{ er }\tfrac{1}{2}\cdot \left | AD \right |=3

\small \textup{Arealet af }\Delta ABE\textup{ er:}
                                            \small T_{ABE}=\frac{1}{2}\cdot 3\cdot 8=12


Skriv et svar til: Matematik: figuren vise to ensvinklede og retvinklede trekanter acb og bda

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.