Matematik

EN TREJDE FUNKTION ER GIVET VED FORSKRIFTEN h(x)={-3x-2, x<0 2x, x ≥0 SKITSER GRAFEN FOR FUNKTIONEN

21. januar 2019 af univeres (Slettet) - Niveau: B-niveau

HJÆLP


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. januar 2019 af AMelev

Brug dit grafværktøj. Tegn de to funktioner med de angivne x-begrænsninger i samme grafvindue.


Svar #2
21. januar 2019 af univeres (Slettet)

hvordan


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2019 af AMelev

Hvordan du præcist tegner grafer og angiver definitionsmængder afhænger af, hvilket grafværktøj du anvender.

Du kan også tegne den i hånden:
Tegn linjen y = -3x - 2 og visk den del af linjen ud, der ligger til højre for x = 0 (y-aksen), da x < 0 for denne delfunktion. Afslut med en åben bolle ved x = 0, da 0 ikke er med.
Tegn tilsvarende den del af linjen y = 2x, der ligger til højre for x = 0. Da x ≥ 0, skal starten markeres med en lukket bolle.

Vedhæftet fil:Billede.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2019 af StoreNord

Sådan:
Skærmbillede fra 2019-01-22 00-18-43.png


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. januar 2019 af AMelev

#4 Svært at se med de akseinddelinger, at de to dele ikke mødes i x = 0.


Skriv et svar til: EN TREJDE FUNKTION ER GIVET VED FORSKRIFTEN h(x)={-3x-2, x<0 2x, x ≥0 SKITSER GRAFEN FOR FUNKTIONEN

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.