Matematik

bestem V som funktion af M

25. januar 2019 af Nino7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan kan man lave opg. b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2019 af oppenede

Det betyder bare du skal isolere V.

Start med at addere 1.64 på begge sider og divider dernæst med -0.27 på begge sider.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2019 af SuneChr

b)  Vi går ud fra, at log er 10-tals logaritmen til V og til M.
Vi har da, idet vi ser på den omvendte funktion til log:

V=10^{- 1,64-0,27\log M}   =

10^{-1,64}\cdot 10^{-0,27\log M}     =

10^{-1,64}\cdot\left ( 10^{\log M} \right )^{-0,27}=

10^{-1,64}\cdot M^{-0,27}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2019 af matB123

hvordan løser man så a?


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. september 2019 af OliverHviid

Indsæt M=3000 og isolér V.


Skriv et svar til: bestem V som funktion af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.