Matematik

sandsynlighedsregning

27. januar 2019 af ash123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for hjælpt til en opgave med en uærlig terning. 

Jeg forstår ikke hvordan det skal løses

Vedhæftet fil: Billede1.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2019 af StoreNord

a)    Sæt P(1)=x.
       ∑P() =  x + 2x + x + x + x + 0.4  = 1


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.