Matematik

Hvor gammel er Alma nu

28. januar 2019 af hej232 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jespers far er 42 år. For 7 år siden var han fem gange så gammel som Alma

Hvor gamel er Alma nu?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2019 af Josefine55 (Slettet)

Du skal sige: 42-7=35

Derefter skal du dividere: 35/5=7

Og så lægge 7 til: 7+7=14

Btw hvorfor står der Jespers far, burde der ikke stå Almas far...


Svar #2
28. januar 2019 af hej232 (Slettet)

.


Svar #3
28. januar 2019 af hej232 (Slettet)

Mange tak for hjælpen


Svar #4
28. januar 2019 af hej232 (Slettet)

Bare lige et spg til, hvorfor plusser du med 7 igen 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2019 af Josefine55 (Slettet)

Fordi der står for 7 år siden var han fem gange så gammel som Alma, så man skal trække 7 fra 42 og derefter dividere resultatet med 5. Når du dividerer med 5, så kan du finde ud af, hvor gammel Alma var for 7 år siden. 

Du plusser med 7 for at finde ud af, hvor gammel Alma er nu, da hun for syv år siden var 7. 


Svar #6
28. januar 2019 af hej232 (Slettet)

Mange tak det hjalp meget 


Svar #7
04. februar 2019 af hej232 (Slettet)

 

Skriv et svar til: Hvor gammel er Alma nu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.