Matematik

Integralregning

29. januar 2019 af xanax (Slettet) - Niveau: A-niveau

Denne opgave er vildt svær, jeg ved ikke hvordan jeg skal komme igennem den.

Opgaven vedhæftet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2019 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2019 af mathon

              \small \int (x^5+2)\, \mathrm{d}x=\tfrac{1}{6}x^6+2x+k


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2019 af mathon

              \small \int 3x^2\cdot e^{x^3+1}\mathrm{d}x= \int e^{x^3+1}\cdot 3x^2\mathrm{d}x

her sættes:
                       \small u=x^3+1\qquad\textup{og dermed}\qquad\mathrm{d}u=3x^2\mathrm{d}x
som ved substitution
giver:

              \small \small \int 3x^2\cdot e^{x^3+1}\mathrm{d}x= \int e^{x^3+1}\cdot 3x^2\mathrm{d}x=\int e^u\, \mathrm{d}u=e^u+k=e^{x^3+1}+k  


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.