Matematik

Hjælp til Cosinus og Sinus relationer

29. januar 2019 af ognia (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder med et problem ved en opgave der lyder at jeg har siderne 

a=10 b=8 og C=60 grader 

jeg har også fået cosinus og sinus relationerne, men jeg ved ikke hvordan jeg skal udlede siden "c" ud af de relationer. Hjælp pls 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2019 af oppenede

Cosinusrelationen
   c^2=a^2+b^2-2ab\cos(C)
har kun en ubekendt


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2019 af janhaa

c^2=a^2+b^2-2ab*\cos(60^o)


Svar #3
29. januar 2019 af ognia (Slettet)

Tak for hjælpen :D 


Svar #4
29. januar 2019 af ognia (Slettet)

er cosinus af 60grader -0,95?


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. januar 2019 af GustavKravlemester (Slettet)

HUSK NU HVAD PONTIUS PILATUS ALTID SIGER "MAN SKAL ALDRIG VENDE EN STEN, UDEN MAN ER FORBEREDT PÅ HVAD DER KAN SKE".


Svar #6
29. januar 2019 af ognia (Slettet)

stort spørgsmålstegn 


Brugbart svar (0)

Svar #7
29. januar 2019 af GustavKravlemester (Slettet)

HVAA, FØLGER DU IKKE MED I SKOLEN. DET HELE HANDLER OM ARKIMEDES LOV.


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. januar 2019 af oppenede

cos(60 grader)  betyder x-koordinaten for det punkt på enhedscirklen som
ligger 60 grader i positiv omløbsretning ift. den positive del af x-aksen.

Punktet ligger til højre for y-aksen, dvs. x-værdien er større end 0.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. januar 2019 af ringstedLC

#4: Du skriver "60grader", men har valgt radianer ved beregningen.


Skriv et svar til: Hjælp til Cosinus og Sinus relationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.