Matematik

HJÆLP falig dok renteformlen

30. januar 2019 af Clarie94 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

hej står og skal til falig dok torsdag 

har brug for hjælp med en opgave hvor jeg gerne vil spare op til en Gucci marmont taske til 9.629,53 kr 

jeg skal finde ud af hvor meget jeg skal ligge til side hver måned for af have pengene på 2 år på su 

på forhånd tak for hjælpen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2019 af mathon

Det afhænger af rentesatsen.


Svar #2
30. januar 2019 af Clarie94 (Slettet)

4,5%

ved bare ikke hvordan jeg skal sætte den op 

hjælp 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2019 af mathon

Brug opsparingsformlen:
                                            \small A_n=y\cdot \frac{(1+r)^n-1}{r}

og
                                             \small 1+r_{\textup{m\aa ned}}=1.045^{\frac{1}{12}}=1.0037


Svar #4
30. januar 2019 af Clarie94 (Slettet)

tak for hjælpen 


Skriv et svar til: HJÆLP falig dok renteformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.