Matematik

hjælp

06. februar 2019 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogle der please kan hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2019 af mathon

Du har
                      \small 2\cdot \sqrt{2}x+2y+2x=50

                      \small \small \sqrt{2}x+y+x=25

                      \small y=25-\left (\sqrt{2}+1 \right )x


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2019 af peter lind

Omkredsens længde kan udtrykt ved x og y kan du aflæse af den røde del af figuren

Arealet af den røde figur  kan du finde som arealet af rektanglen - arealet af trekanten


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. februar 2019 af mathon

                    \small Areal_{r\o d}=y\cdot 2x-\tfrac{1}{2}\cdot x\cdot 2x\; ...


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.