Matematik

Vektorer, hjælpppppp

06. februar 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, jeg har brug for noget hjælp til vektorer. Jeg vedhæfter et billede med opgaven, det kunne være dejligt hvis i kunne hjælpe mig, jeg forstår intet af det, jeg sidder fast. 

Tak på forhånd :)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Hvad vil du selv foreslå?


Svar #2
06. februar 2019 af TGGYM

Jeg ved det ikke, det er derfor jeg spørg jer derude.


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. februar 2019 af Eksperimentalfysikeren

Hvis du skal subtrahere en vektor fra en anden, kan du gøre det ved at foretage subtraktionen for hver koordinat for sig.

Det hjælper dig med sidste spørgsmål. Til første spørgsmål kan klares på næsten samme måde. Her skal du benytte, at punktet A har en stedvektor, OA, som har samme koordinater som A, og at AB = OB-OA.


Svar #4
06. februar 2019 af TGGYM

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. februar 2019 af PeterValberg

Du kan finde mere om vektorer på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #7
07. februar 2019 af mathon

                            \small \overrightarrow{AC}=\overrightarrow{OC}-\overrightarrow{OA}

                            \small \overrightarrow{DB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OD}


Brugbart svar (0)

Svar #8
07. februar 2019 af AMelev

#0 Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.

a) Side 11 (49)

b) Side 11 (48)


Skriv et svar til: Vektorer, hjælpppppp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.