Kemi

Ligevægt

07. februar 2019 af Sodiom - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der en der vil hjælpe mig med følgende?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af janhaa

K=\frac{\frac{(2x)^2}{2,5^2}}{\frac{(1,76-x)(5,08-x)}{2,5^2}}=50\\ \\ \\ K=\frac{(2x)^2}{(1,76-x)(5,08-x)}=50

and x = 1,69


Svar #2
08. februar 2019 af Sodiom

Har du lyst til at uddybe hvad du har gjort? :)


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.