Matematik

Hvilket tal har den mindste værdi?

07. februar 2019 af hej232 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

0,39  Hvilket tal er mindst, mener det er 0099?

0,098

0,0099

0,4

0,10


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af Soeffi

#0. Omskriv til titusindedele:

0,3900 = 3900/10000  

0,0980 = 980/10000

0,0099 = 99/10000

0,4000 = 4000/10000

0,1000 = 1000/10000


Skriv et svar til: Hvilket tal har den mindste værdi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.