Matematik

integral regning

12. februar 2019 af Teriperry - Niveau: B-niveau

jeg skal løse denne opgave men jeg kokser rundt i det og kan simpelthen ikke få den afklaret så det ville være dejligt med noget hjælp:)

grafen for funktionen givet ved g(x)3x^2 +1 afgrænser sammen med x aksen og linjerne med ligningerne x=1 og x=3 et oområde , der har et areal.bestem uden hjælpemidler dette areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2019 af janhaa

A=\int_1^3 (3x^2+1)\,dx=28


Svar #2
12. februar 2019 af Teriperry

#1

A=\int_1^3 (3x^2+1)\,dx=28

kan du forklare det lidt for er ret forvirret lge nu


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2019 af janhaa

#1

A=\int_1^3 (3x^2+1)\,dx=28

 A=x^3+x\,|_1^3=28
 


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.