Matematik

%%%%%

12. februar 2019 af maria2468 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

hvad er 25% af 900kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2019 af OliverHviid

25% af 900 kroner=900*0,25=225


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. februar 2019 af janhaa

0,25*900 kr = 225 kr


Svar #3
12. februar 2019 af maria2468 (Slettet)

Tusinde tak

Skriv et svar til: %%%%%

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.