Kemi

Ligevægte

13. februar 2019 af hashim23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Har svært ved b i opgaven, som er vedhæftet.

Håber på hjælp :-)

Vedhæftet fil: Chemistry.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2019 af janhaa

b)

V = 2:1 dvs p = 1 : 0,5

p(tot)=0,328 = x + 0,5x

x = 0,219 (bar)

0,5x = 0,109 (bar) for CO2(g)

K_p=P(CO_2)^*P(NH_3)^2=0,0052\,(bar^3)


Skriv et svar til: Ligevægte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.