Matematik

MAPLE TRIGONOMETRI

17. februar 2019 af havenisse3 - Niveau: B-niveau

ved i hvilken kommando man skal bruge på maple/eller hvad man skal skrive, når man skal benytte følgende formel: tan(v) =mod/hos, hvor hos skal findes? er ikke særlig god til programmet:p


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2019 af OliverHviid

Nu bruger jeg ikke selv maple, men hos er jo bare et tal??? (kan så også godt være en variabel, ukendt etc.), men pointen er, at hos jo blot betyder hosliggende...


Svar #2
17. februar 2019 af havenisse3

hvad snakker du om? jeg spørger om hvordan jeg man få maple til at udregne hos, når jeg er kommet frem til tan(25)=18/hos? ved da godt det er et tal, den skriver bare error, så der må være en måde man skriver det på på maple ??????


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2019 af oppenede

Læg et screenshot op af mapledokumentet iknlusiv fejlmeddelsen


Svar #4
17. februar 2019 af havenisse3

bruger normalt in spire så ved ikke hvordan man skriver det ind på maple


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2019 af oppenede

En ligning skrives med lighedstegn. Du prøver på (med :=) at redefinere Tan(25)


Svar #6
17. februar 2019 af havenisse3

det har jeg da også gjort


Svar #7
17. februar 2019 af havenisse3

forstår ikke


Brugbart svar (0)

Svar #8
17. februar 2019 af Soeffi

#7. Prøv "=" i stedet for ":="

Svar #9
17. februar 2019 af havenisse3

tak nu virker det


Skriv et svar til: MAPLE TRIGONOMETRI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.