Kemi

Idealgasligning:

20. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg bruger idealgasligningen, men bliver konsekvent ved med at få 616. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2019 af mathon

                     \small \frac{p_2\cdot V_2}{T_2}=\frac{p_1\cdot V_1}{T_1}

                     \small V_2=\left (\frac{p_1}{p_2}\cdot \frac{T_2}{T_1} \right )\cdot V_1

                     \small V_2=\left (\frac{740}{625}\cdot \frac{273+22}{273+47} \right )\cdot \left (480\; cm^3 \right )

                     \small V_2=1.0915\cdot \left (480\; cm^3 \right )=524\; cm^3=524\; mL


Skriv et svar til: Idealgasligning:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.