Matematik

Differential regning

20. februar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hjælp til denne her opgave

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2019 af StoreNord

Sekanten skal gå gennem (2,f(2)) og (3,f(3)).


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. februar 2019 af AMelev

Du har værdien x = 2, så dermed punktet (2,f(2)).
En x-tilvækst på 1 giver x1 = 2 + 1 = 3, så det andet punkt på sekanten er (3,f(3)) som angivet i #1.
Indsæt i formlen for a (for en ret linje) og beregn.
Indsæt derefter et af punkterne i y = a·x + b og løs ligningen mht. b.


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.