Matematik

Udregning af el-forbrug

21. februar 2019 af ZooYork - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til Opgave C. Nogen som ved hvordan man kan skal opstille den?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2019 af mathon

               \small 5700=6348\cdot 0.992^x

               \small 0.992^x=\tfrac{5700}{6348}

               \small \log(0.992)\cdot x=\log\left (\tfrac{5700}{6348} \right )

               \small x=\frac{\log\left (\tfrac{5700}{6348} \right )}{\log(0.992)}


Svar #2
21. februar 2019 af ZooYork

Tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2019 af ringstedLC

a) Hvis du definerer f(x), bliver b) lidt nemmere

b) Forkert. f(7) = 


Skriv et svar til: Udregning af el-forbrug

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.