Fysik

Aktivitet efter x år

22. februar 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg går ud fra at jeg skal bruge A = k * N. Men hvordan anvender jeg halveringstiden i formlen? :)

Vedhæftet fil: fysiktingting.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2019 af mathon

                       \small A(t)=A_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{T_{\frac{1}{2}}}}

                       \small \small \small A(t)=\left ( 6000\; Bq \right )\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{3.3\textup{ \aa r}}}


Skriv et svar til: Aktivitet efter x år

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.