Matematik

hej

22. februar 2019 af hjæpl (Slettet) - Niveau: B-niveau

jl


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2019 af oppenede

P(X = 5)  er y-værdien i diagrammet ved X=5.
P(3 ≤ X < 6) = P(X = 3) + P(X = 4) + P(X = 5)


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2019 af AMelev

Opg. 2
Basiseksperiment: Trækning af et kort
Basishændelse (succes): ruder
Basisssandsynlighed (sandsynlighedsparameter) + = 0.25
Antal gentagelser (antalsparameter n = 7
X = antal ruder X ~b(7,0.25)

P(X = 4) Se Formelsamling s. 31 (188)

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.</o:p>


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.