Matematik

Bestem alle retninger som har den fundne retningsafledede

24. februar 2019 af TeamFinal (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Mit spørgsmål går på, hvordan jeg finder alle retninger fra punktet (1,1) i den opgave jeg uploader. Jeg er i tvivl om hvordan jeg griber det an, skal jeg angive nye vektorer i stedet for e=(-1,0) som også giver 4 når jeg prikker med Nabla?

Vedhæftet fil: Opg 3.1.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2019 af oppenede

Skriv linjens ligning op. Du har at  e = (-1, 0)  er et punkt på linjen, og ∇ = (-4, -6) er en normalvektor for linjen.


Skriv et svar til: Bestem alle retninger som har den fundne retningsafledede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.