Matematik

F-mærke???

25. februar 2019 af gs1720 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan dette også svare til f-mærke?

\frac{f(x_{0}+h)-f(x_{0}-h)}{2*h}

og hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2019 af mathon

                        \small f{\, }'(x)=\underset{h\rightarrow 0}{\lim} \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2019 af peter lind

Det er ikke f'(x0) men grænseværdien er f'(x0) hvis den afledede eksisterer. Det er også en bedre tilnærmelse til f'(x0) end differenskvotienten


Skriv et svar til: F-mærke???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.